Mar 9, 2010

9.3.2010

Joku hassu nopea luonnos päästäni.
Nämä tänne postaamani luonnokset nyt eivät aina (koskaanikinä) ole mitään huippuluokkaa, mutta yritän pitää tätä piirustustahtia yllä ja piirtää nyt mielellään joka päivä ainakin jotain jos vain mahdollista, koska piirtäessä ne taidot kehittyy. Mielestäni kukaan ei ns. synny taiteilijaksi, vaan se taito opitaan ihan niin kuin mikä vain muukin taito. Mielestäni vain palo taiteeseen joko saadaan tai ei saada synnyinlahjana ja jos se saadaan, sitten vain pitää oppia näkemään asioita tietyllä tavalla jotta kehityttäisiin. Joillain vain on jo syntyessään poikkeuksellisen syvä tapa nähdä asioita :)



3 comments:

  1. Juuri näin! :D Kyllähän toisilla on paremmin silmää nähä mutta kyllä se jokaikisen pittää opetella piirtämään..ikävä kyllä, vaikka onkai se toisaalta hyvä juttu. mahtais nimittäin olla tylsä piirtää jos osais tehä kaiken täydellisesti.

    ReplyDelete
  2. No vois se kyllä olla vähän tylsää joo,heh. Tai sitten se olisi vain megalomaanisen hienoa tuntea itsensä täydelliseksi, who knows enpä tule ikinä tuntemaan sellaista niin en tiedä miltä se tuntuu :D

    ReplyDelete
  3. niimpä kyllä :D mahtaa täydellisyys olla kaukana tämänki tytön taidoista x)

    ReplyDelete