Mar 30, 2010

30.3.2010

Masentunut öttiäinen jonka piirustelin eilen, kun ei mekon teosta oikein tahtonut tulla mitään ja muutenkin ärsytti erinäiset asiat.























Tänään on ollut kuitenkin taas paljon parempi päivä, joten tein eilistä tasapainottaakseni iloisen kalan (joskin harmitti tänäaamuna suuresti töihin lähteminen, kun olisi ollut niiin hyvä lumiukkokeli)!














Niin ja sain muuten ihka ensimmäisen öljyvärityötilauksenkin!! Teen mustavalkovalokuvasta pari aittaa. Olenpas jo hienosti piirustellutkin aitat kankaalle mutta nyt vaivaa kauhea tyhjäkangaspaniikki!! Ensimmäinen siveltimenveto on aina kaikkein pelottavin. Noh, ehkä se tästä taas lähtee..

Niiin ja sitten näin eräässä paikallisessa taideliikkeessä aivan iiihanan maalaustelineen joka on pakko saada!!

(Kuva osoitteesta: http://www.hanart.info/index.php?topic=paint).
Aivan ihana! Sen saa pieneen tilaan ja mahtumaan pieneen kassiin. Lisäksi sinne saa sisälle pensseleitä yms. Olisi ihan jättekätevä kantaa mukana!


Jos saan tuon kesäksi niin lupaan kantaa sitä niin paljon mukanani kuin vain mahdollista, ja postailla tänne sitten hämärääkin hämärämpiä öljyväritöitä.

4 comments:

  1. Toi on kyllä toosi kätevä. Ei sellaisen jättitelineen kanssa ainakaan oo kiva lähteä yhtikäs minnekään :S Onks sulla ennestään muuten telinettä?

    ReplyDelete
  2. No mulla oli sellainen perus pitkänmallinen maalausteline, mutta taisin heittää sen muutossa pois kun se oli vähän rikki.

    Mutta toi olis kyllä joo ihan superkätevä. Just jos lähtee johonkin rannalle tms. niin toi olis tosi helppo ottaa mukaan!

    ReplyDelete
  3. mullekki kelpais tommonen..ku mulla ei ole ko semmonen mini. :D

    ReplyDelete
  4. Hihii niinpä. Siellä liikkeessä oli tarjouksessa tuollainen 90e ja se sanoi että niiden oikea hinta on jotain 190 e! ..Että on niillä sit hintaakin..

    ReplyDelete