May 18, 2010

18.5.2010

Noita.. (alhaalla, kesken) Voi olla että teen tämän joskus valmiiksi tai sitten en.. En tiedä.. jotenkin sellainen olo etten ole kehittynyt yhtään jostain yläasteajoilta, kun aloitin tosissani piirtämisen. Tai no tosissani ja tosissani, silloin tällöin piirrellen. Huoh, vaikka eipä se varmaan sinänsä mitään haittaa kun en kuitenkaan ikinä varmaan tule leipääni tienaamaan millään mikä liittyy mitenkään taiteeseen. ..Vaikka toisaalta sitten taas saapahan tehdä vapaa-ajallaan millaisia töitä haluaa, eikä ole paineita onnistumisesta.

Mutta enpä voi silti kieltää, etten vieläkin joskus haaveilisi erilaisista taidekouluista.. Kuvataide, graafinen suunnittelu tai animaatio olisi aikas mielenkiintoisia :) Ja oman taidenäyttelyn pitäminen joskus olisi kyllä huippua <3

Jotenkin vaan tuntuu että tällä hetkellä ainakin kehittymistäni rajoittaa ihan järkyttävän hirveä itsekritiikki + rohkeuden ja itseluottamuksen puute. Hmm. Eikö sellaisiakin pitäisi tulla jotenkin lisää iän myötä?! Muutenkin jotenkin tuntuu että tarvitsen liikaa rohkaisua muilta kun sitä pitäisi löytyä itsestään. Viinispäissään on kiva maalata ja piirtää kun silloin tuntuu että vain taivas on rajana ja vapautuu kaikista estoista eikä ajattele liikoja. <3

No joo mutta purinpahan taas vähän taiteilijanahdistustani tänne, hihi.. Sitä piisaakin kaikkien muidenkin neuroosien ja ahdistustilojen lisäksi x)



2 comments:

  1. tee ihmeessä valmiiksi :) Kuulostaa aika tutulta, vaikka ite olenki päättäny että taidealalle lähetään. Joskaan sen ahkerammin ei mitään tuu tehtyä x), tuo pahuksen koulukin vie kallistaa maalausaikaa. Älä ole liian itsekriittinen (paraskin puhuja, mulle sitä aina jauhetaan)pistä ainaki tänne lissää matskua, eiköhän piirroksia ym. ole tullu tehtyä useammin ko mitä täälä näkyy? : D Tsemppiä vain..

    ReplyDelete
  2. Hihi kiitos tsemppauksesta! :) No joo en mä ole oikeastaan nyt paljon edes piirrellyt, en tiedä mistä johtuu. Mutta yritetään piristyä kumpikin ja vähentää itsekriittisyyttä (helpommin sanottu kuin tehty) x)

    ReplyDelete