Oct 15, 2009

Esittely

Päätinpä sitten luoda itselleni luonnostelublogin.
Tänne siis tallettelen luonnoksiani kaikista mahdollisista aiheista kaikilla mahdollisilla välineillä toteutettuna. Aika-ajoin blogissani saattaa esiintyä myös muita hämäriä asioita.

Tämän blogin tarkoituksena on kannustaa ja pakottaa minua itseäni tekemään luonnoksia joka päivä ja postittamaan niitä tänne mahdollisimman usein (like that would ever happen). Minua saa myös rohkeasti potkia vaikka päähän jos ei tänne säännöllisin väliajoin ilmesty töitä (like anyone would care).

Toivottavasti kehitystä alkaa jossain vaiheessa näkymään (haastan samalla myös muut taiteilijaystä
väni luomaan oman luonnostelubloginsa! Piirtäkää!). Koska minulla on jokin omituinen tarve esitellä näin aluksi itseäni ja työskentelyvälineitäni, here it goes:




Tässä olen siis minä raivopäinen luonnosteluilme kasvoillani
(huomatkaa ihananvärinen uusi paitani!).



Tässä ovat lukuisat luonnoslehtiöni ja luonnostelukynäni/hiileni
(lue: luonnoslehtiöitähän ei voi ikinä olla liikaa!)



Ihana rakas piirtopöytäni <3 style="" face="lucida grande" size="2">Möhkömuhkeat öljyvärituubini.
Kauhukseni huomasin että olen hukannut koko pensselisettini.
Ei hyvä
(huomatkaa myös upea sarvipäätaideteokseni taustalla).




Tässä tämä sarvihirviö vielä lähikuvassa jos teiltä jäi se jostain syystä huomaamatta,mainostuksestani huolimatta (toteutettu öljyvärein).






10 comments:

  1. "Ylijumalallinen piirtäjä" Olet todellakin löytänyt internetin syvimmän olemuksen; Hienoja yli sanoja itsestään ei vain voi kylvää liikaa, ne perkele kun ei edes haise bittimaailmassa millekkään.

    ReplyDelete
  2. Hehee, joo ja tavoitteita ei kannata missään nimessä asettaa liian matalalle!!!1

    ReplyDelete
  3. Hei vaan. :) Ootko pistänyt tän jo Blogilistalle? Sitä kautta ihmiset saattavat hyvin löytää blogiisi, mulla ainakin toiminut hyvin. :)

    ReplyDelete
  4. Psst..mä kerron sulle lauantaina mun salaisesta suunnitelmasta! :)

    ReplyDelete
  5. Aa, en ole kyllä laittanut vielä (kai, ainakaan tietoisesti) :p Salainen suunnitelma, kuulostaa hyvältä!

    ReplyDelete
  6. Sä oot Satu outo, niin outo! :D Mutta ei se varmaan väärin oo, kenties vaan hyvä piirre ylijumalalliselle taiteilijan alulle. Mä vapisen jo nyt ja näen peiton alla painajaisia kuinka koko maailma täyttyy Sadun (joka ankarasti piiskaa orjuuttamiaan ihmisiä kultatuoliltaan maailman keskipisteestä) luomuksilla. Jatka samaan malliin! :D noita möhkö-öljyvärituubeja mäkin vähän kaipailisin, joskus, hamassa, hyvin hamassa tulevaisuudessa :) (P.S. kannattaiskohan laittaa kuviin jonkilainen oma signeeraus ihan vaan varmuudeks varkaiden välttämiseks)

    ReplyDelete
  7. Minäkö outo?? Eeen kai :P Toi signeerausidea voisi olla kyllä ihan hyvä, mutta valitettavasti signeeraus on todella helppo poistaa kuvasta jos sitä ei ole lätätty keskelle kuvaa kissankokoisilla kirjaimilla :/

    ReplyDelete
  8. Se kävi mielessä, piirrä kirjaimin ;) Mutta joku ei välttämättä viittis ees ottaa kuvaa, jossa olis ees vähän haastetta, no niin no niin, haastetta ja haastetta, mutta kuitenkin... Nooh, omatpahan on kuvasi, taidankin tästä alkaa perustamaan omaa galleriaani tutuilla kuvilla ;D

    ReplyDelete
  9. :D Onko sulla muuten vielä olemassa joku blogi?

    ReplyDelete
  10. Sori, kestää vähän tää vastaaminen, kun en IHAN joka päivä täällä oo käynyt :D No ei ole blogia ei, huomasin sen järkytyksenä eräänä kauniina päivänä, kun ajattelin mennä lueskelemaan juttujani. Jotkut pahat sedät ja tädit ovat ilmeisesti poistaneet sen mun reissun jälkeen, kun ei juttuja enää tullut, voi kyynel! :( Ehkä jonakin synkkänä ja myrskyisenä yönä vielä jotain kehittelen jonnekin päin bittimaailmaa. Ilmoitan siitä ilman muuta sitten, ettei kukaan vaan jää paitsi tuotoksistani :)

    ReplyDelete