Feb 24, 2010

24.02.2010

Not again! Piirustuksia tulee piirustusten jälkeen! Ei vaan älkää huolestuko ei tämä hämärien suttujen postaaminen tule jatkumaan. Vähän ajan päästä tulee taas ns. hiljainen jakso kun ei tule moneen kuukauteen mitään töitä (tämä on niin nähty). Tai ihan niin kuin ketään kiinnostaisi onko täällä jotain tai ei kun ei tätä blogia kukaan luekaan mutta kuitenkin x) Kunhan täs vaan aina itsekseni höpäjän.

Tätä voisi ehkä joskus vielä jatkaa (?). Tai sitten ei. Who knows. Skintoneharjoittelua. Silmissä on jotain omituista. Liekö niin paljon eri kohdassa tai eri kokoiset. Tuijotin niin kauan Photoshopin ruutua että en enää osaa sanoa. Tiedättekö muuten sen tunteen kun tulee seuraavana päivänä katsomaan edellispäivänä tekemäänsä työtä ja ihastelee sitä sen kaikessa ihanuudessa? Ai ette? No aivan koska sellaista hetkeä ei tulekaan. Seuraavana päivänä itketään sitten taas millaista töhryä tulikaan tehtyä. But hey that's life, nothing more, nothing less :p


3 comments:

  1. Ei nuissa silmissä mitään kamalaa vikaa ole, toinen on vähän erivärinen ku toinen. Ja tuo vihreämpi iiris on pyöreämpi :D Mie joku aika sitten yritin kaivaa netistä samankaltasta blogia ko itellä on, muttei löytyny mitään, vain mummeleita jotka laittaa nettiin näytille kukkakuvitteisia akvarellejaan. Mutta nyt, kappas kummaa! (=täällähän on joku toinenkin hörhö)

    ReplyDelete
  2. Kiitos kommentista Pilvi! Jep jep tännehän tämä yksi hörhö postailee iheellisiä suttauksiaan :D Kiva löytää joku kanssaihminen! Taitaa tosiaan olla harvassa blogit jonne ihmiset postailisi maalauksiaan yms. Alankin tästä samantein seurailemaan blogiasi! :)

    ReplyDelete
  3. Harvassa ovat.. miksei ihmiset voi hankkia kunnon harrastusta ja alkaa maalaamaan ;) sen sijaan et netti on pullollaan muoti- ja tyyliblogeja (eh, minähän en siis niitä koskaan lue mutta.. :D)

    ReplyDelete